Kolor: BIA?Y BANQUISE
Rocznik: 2010 Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2015 Posty: 603 Skąd: DE / Dolny Slask
Wysłany: 2015-11-13, 18:03
Bouli napisał/a:
Do do?wietlania zakr?tów potrzebny jest na pewno co? co ja nazywam czujnik po?o?enia kierownicy i obawiam si?, ?e nie montowali tego w ka?dej 207ce bo to zb?dny koszt
Chyba w ka?dej wersji z ESP montowali. U mnie jest i dzia?a, chocia? nie mam poj?cia na jakiej zasadzie.
Do?wietlanie zakr?tów ?eby dzia?a?o potrzebny jest jeszcze kalkulator który znajduje si? za przedni? lew? lamp?. Oczywi?cie do aut bez do?wietlania tego nie montowali. Do tego potrzebna wi?zka ?eby wpi?? si? w komputer. K?t skr?tu kierownicy posiada chyba ka?dy Pug. Generalnie wszystko bylo by git gdyby nie ta wi?zka któr? w sumie nie wiadomo gdzie wpi?? i co jeszcze po drodze trzeba pod??czy? . Ja da?em si? na spokój.
A dzis w pp2000 widzia?em opcje do?wietlanie zakr?tów ale je?li brakuje faktycznie kalkulatora do tego to pozostaje ten modu? kupowany osobno i wpinany pod CAN
U mnie obesz?o si? bez te?ciowej, fabryka za?o?y?a i musz? powiedzie? ?e przydatne a jak to? nie lubi to z poziomu menu mo?na zdezaktywowa? tak samo jak funkcj? follow me home gdzie nawet czas do?wietlania mo?na ustawi?.
pepus93, chyba nie w tym temacie napiszemy lecz co tam koszt preparatu to 70~80pln. robot? sam robi?em w trzech autach i do tego zosta?o jeszcze na par? razy
Kolor: BIA?Y BANQUISE
Rocznik: 2010 Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2015 Posty: 603 Skąd: DE / Dolny Slask
Wysłany: 2016-01-22, 09:22
Napo78 napisał/a:
U mnie obesz?o si? bez te?ciowej, fabryka za?o?y?a i musz? powiedzie? ?e przydatne a jak to? nie lubi to z poziomu menu mo?na zdezaktywowa? tak samo jak funkcj? follow me home gdzie nawet czas do?wietlania mo?na ustawi?.